Thursday, March 12, 2015

Konkursitöö

Valminud videod:










Kokkuvõte projektist:

Raske oli teha süüa, sest me eriti ei osanud süüa teha. Seeläbi õppisime ise palju ja loodame, et ka teised õpivad meie videodest.
Raske oli veel filmida, sest  me tegime palju vigu. Tahtsime, et jutt, mida öelda oleks selge ja arusaadav, seal ei oleks mingit ebavajalikku infot. Pidime mõtlema kus seista, mida rääkida, mida näidata ja kuidas õpetada. Siin oli meile suureks abiks Anete ema Angelika Saadjärv, tema aitas meil õigeid asju nimetada õigete nimedega, leida sõnu, siis kui me ise enam ei osanud ja õpetas päris söögi tegemist. 

Lihtne oli blogisse postitusi kirjutada, sest seal ei olnud midagi keerulist.
Lihtne oli ka videosid töödelda, sest olime seda programmi informaatikatunnis õppinud ja see meile väga meeldis.
Tulevikus plaanime kindlasti koolis nende videode järgi süüa teha ja võib-olla teha ka uue videode seeria, mis võiks olla mingi kindla teemaga seotud toidud. Prooviks teha lihatoite või tervislikke toite või hoopiski küpsetisi.

2 comments:

  1. Minu meelest olite tublid, pea- aegu nagu Jamie Oliverid! Nüüd võiks panna näiteks 1.klassi õpilased või koolieelikud teie videote järgi seda kõike tegema. Saate teada, kas tuli õpetav video hästi välja.

    ReplyDelete
  2. Tänu teie tööle oskan ka mina nüüd muna keeta ja praadida.Sooja saia õpetus ajas mind jalule ja sundis kööki minema, et endale ka midagi mõnusat valmistada. Olete tublid. Järgmisel korral pange ka moosi ja tehke midagi magusat. Küll Anete ema oskab teid juba juhendada. Ootan põnevusega järge. Miks te ei võiks teha Konguta Kooli õpilaste koka saadet?

    ReplyDelete